Nieuws van 09 Januari 2019

B. Soontiƫns Transport verhuist naar bedrijventerrein de Kleine Hoeven

Gemeente Reusel-De Mierden heeft een overeenkomst gesloten met transportbedrijf B. Soontiëns Transport. Het transportbedrijf verhuist begin 2019 naar het nieuwe bedrijventerrein de Kleine Hoeven.  In eerste instantie wordt een parkeerterrein gerealiseerd voor het wagenpark van het bedrijf, later wordt een hal voor de opslag en overslag van goederen gebouwd met kantoorruimte.

B.Soontiëns Transport verzorgt met een uitgebreid wagenpark allerlei transporten in Europa. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoeren van grote machines en materialen die extra aandacht nodig hebben, zoals  (industriële) machines, hout- of staalconstructies, materialen voor de offshore, containers en scheepsonderdelen. Door de centrale ligging tussen de twee zeehavens Rotterdam en Antwerpen, maar ook tussen de luchthavens Eindhoven en Brussel  bedient het transportbedrijf een grote markt en een vaste klantenkring.

Door de groei van het bedrijf is extra ruimte nodig voor de parking van trucks en de opslag van goederen. Ontwerpbureau Lauwers Ontwerp heeft een plan gemaakt op een kavel van ca. 3500m². Dit plan wordt gefaseerd gerealiseerd.

Gemeente Reusel-De Mierden heeft in 2018 met acht bedrijven een overeenkomst gesloten voor vestiging op het nieuwe bedrijventerrein. 30% van de bedrijfskavels is inmiddels ingevuld. Voor 2019 zijn er diverse nieuwe plannen van bedrijven in voorbereiding. 

Heeft u interesse in een kavel of wilt u meer weten over de bouwmogelijkheden? Neem dan contact op met onze accountmanager via telefoonnummer 0497 – 650 083. Meer informatie kunt u vinden op: www.kleinehoeven.nl