Nieuws van 08 Mei 2015

Bouw voor Jansen Machinebouw gestart

De bouwwerkzaamheden voor het nieuwe bedrijfspand van Jansen Machinebouw op bedrijventerrein Kleine Hoeven zijn gestart. In oktober 2015 wordt het nieuwe pand in gebruik genomen.

Aannemersbedrijf Will van Limpt uit Lage Mierde heeft de opdracht voor de bouw gekregen. Het nieuwe pand wordt gebouwd op een prominente plek op het nieuwe bedrijventerrein op de hoek van de nieuwe wegen Hofstede en Savoor. Hugo Jansen: “Deze locatie past goed bij de uitstraling van mijn bedrijf. Door de hoeklocatie staat het pand mooi in het zicht. Het nieuwe pand biedt ook ruimte voor groei en op de kavel is ook ruimte voor toekomstige uitbreiding”. Het pand is ontworpen door Marc Barben van GeWoon architecten.

Jansen Machinebouw is gespecialiseerd in de toelevering van RVS onderdelen voor de machinebouw. De producten die Jansen Machinebouw vervaardigt zijn bestemd voor verschillende markten, zoals de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en productie- & verpakkingsindustrie. Bij het bedrijf werken 6 medewerkers.

Bedrijventerrein Kleine Hoeven is grotendeels bouwrijp. De wegen, riolering en waterkundige voorzieningen zijn aangelegd. De nieuwe asfaltweg is opengesteld voor bestemmingsverkeer en bouwverkeer. De komende periode worden enkele oude opstallen gesloopt en wordt het terrein verder afgewerkt. De gemeente heeft voor een aantal kavels een optie uitgegeven.