Nieuws van 26 November 2015

Gebr. van Gisbergen ontwikkelt bedrijfsverzamelgebouw voor Kleine Hoeven in Reusel

‘Ondernemen vanuit een passend maatpak’.

Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen bv uit Hooge Mierde heeft plannen voor realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Kleine Hoeven in Reusel. Volgens het concept ‘G+ Bedrijfspunt Kleine Hoeven’ hebben mkb-ondernemers, kleine zelfstandigen en zzp’ers de mogelijkheid om in een nieuw gebouw een bedrijfsunit op maat te kopen. Van Gisbergen heeft een optie tot koop genomen. Zodra zij voldoende units hebben verkocht, start de bouw.

Tino Verspaandonk van Van Gisbergen is erg enthousiast over het nieuwe concept. “De buitengewone units zijn geschikt voor iedereen, uitgezonderd detailhandel. Er zijn diverse afmetingen beschikbaar en er is veel flexibiliteit in inrichting en voorzieningen. Het bedrijfspunt in Reusel is een unieke ondernemingskans op het fonkelnieuwe bedrijventerrein. Kernwoorden zijn: maximale flexibiliteit, modern, fris en een goede bereikbaarheid. Ondernemen vanuit een passend maatpak dus. De koopunits krijgen een uniforme uitstraling met elk een eigen herkenbaar karakter. Als ondernemer stel je zélf jouw gevel samen. Alleen de kleurstelling is vastomlijnd. Wij werken samen met onze sterke bouwpartners. Zo is VLCS Architecten uit Westerhoven de architect van dit unieke plan. Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gebouwd aan de Hofstede, naast het nieuwe pand van Jansen Machinebouw”.

Wethouder Cees van de Ven van Reusel-De Mierden vindt de plannen van Van Gisbergen een goed initiatief. “Op dit moment zijn veel zzp’ers en kleinere bedrijfjes gevestigd aan huis in een garage of in een schuurtje. De bedrijven die daar uit hun jasje groeien en zich professionaliseren willen we óók graag de ruimte bieden op Kleine Hoeven. Voor zzp’ers is de koop van een eigen kavel vaak niet geschikt of haalbaar. Daarom is het mooi dat het initiatief van Van Gisbergen in deze behoefte voorziet. Door het collectief op te pakken en de bedrijven te concentreren kan overlast in de woonwijken worden voorkomen”. Dat de keuze van Van Gisbergen daarbij valt op dit specifieke bedrijventerrein vindt hij “passend. Een bedrijfsverzamelgebouw op Kleine Hoeven zorgt voor een gevarieerde samenstelling in bedrijvigheid. Ondernemers die groeien, durven steeds vaker te investeren in passende bedrijfshuisvesting. Dat geldt niet alleen voor het bedrijfsverzamelgebouw van Van Gisbergen, maar ook voor Kleine Hoeven als geheel, waar we dit jaar weer meer belangstelling krijgen van potentiële kopers”, aldus Van de Ven.  

Kleine Hoeven is een nieuw bedrijventerrein van ca. 26ha aan de provinciale weg in Reusel. Het ligt op het kruispunt van de N284 richting Eindhoven en Turnhout en de N269 richting Tilburg. Het bedrijventerrein is uitermate geschikt voor lokale en regionale productie- en handelsbedrijven. De gemeente begeleidt de ondernemers van initiatief tot oplevering. Voor meer informatie over de vestigingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 0497-650650.

De verkoop van de bedrijfsunits van Van Gisbergen loopt via Nathalie van Gisbergen van Lommers Makelaars, tel: 0497-369898 of Bladel@lommersmakelaars.nl. Bij voldoende interesse is een snelle start gewaarborgd.