Nieuws van 07 Juni 2017

Gemeenten optimaliseren de ontsluiting van bedrijventerrein De Sleutel en Kleine Hoeven

Wethouder Cees van de Ven (Reusel-De Mierden) en wethouder Wim van der Linden (Bladel), hebben op 31 mei intentieafspraken ondertekend voor een gezamenlijke verbetering en optimalisering van de ontsluiting en bereikbaarheid van de bedrijventerreinen De Sleutel (Bladel) en Kleine Hoeven (Reusel). De komende periode wordt onderzocht hoe de toegang tot de bedrijventerreinen en de verbinding tussen beide terreinen kan worden geoptimaliseerd.

Door de huidige ontsluitingsproblemen op bedrijventerrein de Sleutel en de te verwachten toename van verkeer bij toenemende bedrijvigheid op bedrijventerrein Kleine Hoeven is het nodig om de ontsluiting te verbeteren.  Bij een recente grote brand op bedrijventerrein De Sleutel is gebleken dat een goede calamiteitenontsluiting ontbreekt. Gemeente Bladel realiseert daarom op korte termijn een calamiteitenontsluiting met een directe aansluiting op de Provincialeweg.

De intentieafspraken vloeien voort uit de probleemanalyse naar de bereikbaarheid van de Provincialeweg en het aangrenzende gebied die in maart 2016 is opgeleverd.

 

 


nieuws icon Nieuws
Beschikbare kavels

Bekijk hier de uitgiftetekening!

readmore_arrow
nieuws iconLaatste berichten
07-11-2019 09:06

Sloop woning Hamelendijk 1 op Kleine Hoeven. @gemeenteRDM https://t.co/SokMTSFvQc


06-11-2019 08:20

Openbare truckparking op Kleine Hoeven. @gemeenteRDM https://t.co/K6gqtS6mgR


Volg ons op Twitter