Nieuws van 15 Januari 2015

Jansen Machinebouw gaat zich vestigen op bedrijventerrein Kleine Hoeven

Jansen Machinebouw heeft een vergunning aangevraagd voor een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Kleine Hoeven. Het bedrijf verhuist van Bladel naar een kavel van ca. 2.400m² op het nieuwe bedrijventerrein in Reusel. De ingebruikname van het nieuwe pand staat gepland voor oktober 2015. Gewoon Architecten uit Bladel is verantwoordelijk voor het ontwerp. 

Jansen Machinebouw is gespecialiseerd in de toelevering van RVS onderdelen voor de machinebouw. De producten die Jansen Machinebouw vervaardigt zijn bestemd voor verschillende markten, zoals de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en productie- & verpakkingsindustrie. Bij het bedrijf werken 6 medewerkers. Vanwege de groei van het bedrijf is besloten om te verhuizen naar een nieuwe locatie.

Bedrijventerrein Kleine Hoeven is grotendeels bouwrijp. De wegen, riolering en waterkundigevoorzieningen zijn aangelegd. De nieuwe asfaltweg is opengesteld voor bestemmingsverkeer en bouwverkeer. De komende periode worden enkele oude opstallen gesloopt en wordt het terrein verder afgewerkt. De gemeente heeft voor een aantal kavels een optie uitgegeven.