Nieuws van 18 Januari 2016

Jansen Machinebouw neemt nieuw pand op Kleine Hoeven in gebruik, Votech gestart met bouwen.

Jansen Machinebouw heeft haar nieuwe pand op bedrijventerrein Kleine Hoeven in gebruik genomen. Komende weken wordt nog gewerkt aan de afbouw van het nieuwe panden de inrichting van de kantoren. Het nieuwe pand heeft een oppervlakte van 1.500m² op een kavel van ca. 2.400m².

Jansen Machinebouw is gespecialiseerd in de toelevering van roestvrijstalen onderdelen voor machinebouw. De producten die Jansen Machinebouw vervaardigt zijn bestemd voor verschillende markten, zoals de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en productie- & verpakkingsindustrie. Bij het bedrijf werken 6 medewerkers.

Votech uit Lage Mierde is onlangs gestart met de bouwwerkzaamheden op Kleine Hoeven. In oktober kocht Votech een kavel van circa 3.800m². Eind december is de vergunning verleend en kon gestart worden met de bouw. Votech wil het pand in mei 2016 in gebruik nemen. Valeres Industriebouw uit Best is verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van het nieuwe pand. Votech levert en produceert verpakkingsmachines voor bulkgoederen zoals diervoeders, zand, zaden en poeders. Daarnaast verzorgt Votech het onderhoud aan deze machines. Het bedrijf heeft 17 medewerkers.


nieuws icon Nieuws
Beschikbare kavels

Bekijk hier de uitgiftetekening!

readmore_arrow
nieuws iconLaatste berichten
06-05-2021 16:08

Herme Interieurbouw bouwt op bedrijventerrein Kleine Hoeven! @gemeenteRDM https://t.co/iOu7bEl6bY https://t.co/59ENxacPG5


24-06-2020 16:25

Van den Hout Metaal- en Machinebouw naar Kleine Hoeven https://t.co/tbg5Cd5Kq1 https://t.co/SWF6wggb7A


Volg ons op Twitter