Nieuws van 14 Augustus 2019

Joss Modeaccessoires verhuist naar Kleine Hoeven

Onlangs is de verkoopovereenkomst getekend voor de nieuwbouw van de kantoren en magazijnen voor de bedrijven Joss Modeaccessoires en Handpoppen.nl op bedrijventerrein Kleine Hoeven in Reusel. Beide bedrijven gaan zich samen vestigen op een kavel van ca. 2.800m².

Impressie nieuwbouw

Joss Modeaccessoires is een leverancier in modeaccessoires. Het assortiment bestaat uit riemen, kleding, tassen en andere accessoires. Deze worden verkocht onder de merknaam Joss aan kleding- en modewinkels en gedistribueerd in Nederland. Het bedrijf heeft een showroom in het World Fashion Centre in Amsterdam. Het kantoor en magazijn wordt in Reusel gehuisvest. Handpoppen.nl richt zich op de verkoop van handpoppen via internet. De webshop heeft een collectie van meer dan 750 verschillende handpoppen die per postorderbedrijf worden thuisbezorgd.

Vanwege ruimtegebrek op de huidige locatie in Eersel is besloten om een nieuw pand te bouwen in Reusel. Het nieuwe pand is flexibel ontworpen zodat delen ervan verhuurd kunnen worden als kleinschalige bedrijfsruimte. Architectenbureau ir. Herman Sengers heeft het pand ontworpen. In het najaar wordt gestart met de nieuwbouw.

Bedrijventerrein Kleine Hoeven is een nieuw bedrijventerrein van 12,5 hectare in Reusel. Van het bedrijventerrein is ruim 43% verkocht en 19% in optie.