Nieuws van 28 Maart 2018

MeaMill Fijnmetaal bouwt op Kleine Hoeven

Meer ruimte, logistieke voordelen en de bouw van een duurzaam bedrijfspand. Dat zijn de redenen waarom MeaMill Fijnmetaal onlangs een kavel heeft gekocht op bedrijventerrein Kleine Hoeven in  Reusel-De Mierden. Het bedrijf start in mei met de nieuwbouw. 

Impressie nieuwbouw MeaMill

MeaMill Fijnmetaal is specialist in het zogenaamde Computer Numerical Control (CNC) verspanen van diverse mechanische onderdelen uit o.a. metaal, RVS, kunststof en messing. Het bedrijf heeft diverse draai- en freesbanken en combinatie-verspaningsmachines in huis. Daarmee worden onderdelen geproduceerd voor hightech machines, de automotive-industrie en voor machinebouw. MeaMill Fijnmetaal is nu gevestigd in Bladel. Vanwege ruimtegebrek op de oude locatie en de ambitie om in een nieuw en duurzaam pand te investeren is besloten om te verhuizen naar het nieuwe bedrijventerrein Kleine Hoeven.

Otto Dings van MeaMill Fijnmetaal: “We huren al een aantal jaren een bedrijfsgebouw in Bladel. Dat pand voldoet niet meer aan onze eisen en we willen graag doorgroeien in een eigen, geconditioneerd  pand. Daarmee krijgt mijn bedrijf een eigen gezicht. Bovendien ligt de nieuwe kavel op een fraaie locatie met veel groen en een eigentijdse uitstraling. Die kwaliteit is voor mij van belang”.

MeaMill is het derde bedrijf dat in 2018 verhuisd naar Kleine Hoeven. De bouw start in mei 2018 en wordt uitgevoerd door aannemersbedrijf P. van Hulst uit Duizel. Zij dragen zorg voor een sleutelklare realisatie van het pand. MeaMill verhuist in het najaar naar het nieuwe pand.


nieuws icon Nieuws
Beschikbare kavels

Bekijk hier de uitgiftetekening!

readmore_arrow
nieuws iconLaatste berichten
07-11-2019 09:06

Sloop woning Hamelendijk 1 op Kleine Hoeven. @gemeenteRDM https://t.co/SokMTSFvQc


06-11-2019 08:20

Openbare truckparking op Kleine Hoeven. @gemeenteRDM https://t.co/K6gqtS6mgR


Volg ons op Twitter