Nieuws van 21 Februari 2018

Metaalbewerkingsbedrijf JT Techniek verhuist naar bedrijventerrein Kleine Hoeven

JT Techniek uit Lage Mierde gaat zich vestigen op bedrijventerrein Kleine Hoeven in Reusel. Vandaag is de koopovereenkomst voor de kavel getekend. De bouw start in april 2018, het bedrijf neemt in oktober 2018 haar intrek in het nieuwe pand.

JT Techniek is een metaalbewerkingsbedrijf en  toeleverancier voor diverse machinebouwers in de regio. Het bedrijf levert maatwerk in RVS, aluminimum en staal. Het jonge bedrijf uit Lage Mierde heeft zeven werknemers.

Johan Vissers en Vic Swaanen van JT Techniek zijn trots op deze stap voor het bedrijf. “Op onze oude locatie hadden we onvoldoende ruimte om te produceren en zaten we niet meer op de goede plek. Op de Kleine Hoeven kunnen we groeien en is er geen risico voor overlast voor omwonenden. We zijn erg tevreden met onze kavel aan de Hofstede en hebben ruimte voor toekomstige uitbreiding. We voelen ons thuis op het bedrijventerrein, waar ook collega-bedrijven en klanten zijn gevestigd.”

Het nieuwe pand is ontworpen en wordt gebouwd door Valeres uit Best. JT Techniek is het zesde bedrijf dat zich vestigt op de Kleine Hoeven.