Nieuws van 03 Oktober 2018

Metaalwarenfabriek Heuveling verhuist naar Reusel

Gemeente Reusel-De Mierden heeft een kavel verkocht van 2.100m² aan metaalbedrijf Heuveling uit Bladel. Het bedrijf bouwt dit najaar een nieuw pand op bedrijventerrein Kleine Hoeven.  

Impressie nieuwbouw Metaalwarenfabriek Heuveling

Metaalwarenfabriek Heuveling uit Bladel is een toeleverancier van verspanende werkzaamheden, draai- en freeswerk, voor de metaal- en kunststofindustrie. Het bedrijf levert onderdelen op maat van enkele stuks tot grotere series. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf eigen oplossingen voor diverse technische vraagstukken in de markt.

Het bedrijf is vanwege ruimtegebrek op haar huidige locatie toe aan de volgende stap en investeert daarom in nieuwbouw op het bedrijventerrein in Reusel. Op een kavel aan de Hofstede wordt een nieuwe productiehal met kantoorruimte gebouwd. De nieuwbouw wordt verzorgd door Aannemersbedrijf P. van Hulst uit Duizel. Het pand is ontworpen door architectenburo ir. H. Sengers uit Bergeijk.

Bianca Wouters- Heuveling: “Wij zijn erg blij met de nieuwbouw op het bedrijventerrein  Kleine Hoeven. We huren al  jaren een bedrijfsgebouw in Bladel en beginnen daar “uit ons jasje te groeien”.  We willen investeren in nieuwe machines en verder doorgroeien . Op deze  nieuwe locatie hebben we hiervoor de mogelijkheden en kunnen we het pand zo inrichten dat het productieproces efficiënter verloopt en we onze klanten nog beter tot dienst kunnen zijn.”

Heuveling is het zevende bedrijf dat dit jaar een kavel koopt op bedrijventerrein Kleine Hoeven. Inmiddels is ruim 25% van de beschikbare bedrijfskavels verkocht.