Nieuws van 09 Maart 2022

Sleuteloverdracht aan Chauffeurs Vereniging Reusel

Wethouder Frank Rombouts (VVD) heeft vandaag de sleutel van de beveiligde truckparking op bedrijventerrein de Kleine Hoeven overhandigd aan twee bestuursleden van Chauffeurs Vereniging Reusel (CVR), Peer Tijssen en Sjoerd van der Linden.

Foto vlnr: Sjoerd van der Linden, Peer Tijssen en Frank Rombouts

De parkeerplaats op de Kleine Hoeven was al langere tijd in gebruik, maar afgelopen maand is er omheining en verlichting geplaatst. CVR heeft ook een beveiligingssysteem aangebracht. De parking wordt beheerd door CVR en leden kunnen hun vrachtwagen beveiligd parkeren. Overnachten op de parking is niet toegestaan. De eerste twee fases van de opwaardering van de Hamelendijk en Kleine Hoeven is ook afgerond. Daardoor is de parking goed bereikbaar.

Er zijn ook twee openbare plaatsen waar niet-leden hun vrachtwagen tijdelijk kunnen parkeren, bijvoorbeeld als ze op het bedrijventerrein goederen leveren of ophalen en moeten wachten.

Wethouder Frank Rombouts: “Een goede parkeervoorziening voor vrachtwagens is onmisbaar op een modern bedrijventerrein. Het is onwenselijk dat vrachtwagens op de openbare weg of in onze kernen parkeren. Als college van burgemeester en wethouders zijn we blij met het goede werk dat CVR doet in onze gemeente. De nieuwe voorziening op de Kleine Hoeven is goed voor de veiligheid van de vrachtwagens en de verkeersveiligheid”.

Lees meer over CVR via www.chauffeursverenigingreusel.nl


nieuws icon Nieuws
Beschikbare kavels

Bekijk hier de uitgiftetekening!

readmore_arrow
nieuws iconLaatste berichten
06-05-2021 16:08

Herme Interieurbouw bouwt op bedrijventerrein Kleine Hoeven! @gemeenteRDM https://t.co/iOu7bEl6bY https://t.co/59ENxacPG5


24-06-2020 16:25

Van den Hout Metaal- en Machinebouw naar Kleine Hoeven https://t.co/tbg5Cd5Kq1 https://t.co/SWF6wggb7A


Volg ons op Twitter