Nieuws van 24 Juni 2020

Van den Hout Metaal- en Machinebouw naar Kleine Hoeven

Van den Hout Metaal- en Machinebouw en gemeente Reusel-De Mierden tekenden op 24 juni 2020 een overeenkomst voor de verkoop van een kavel. Het bedrijf gaat zich begin 2021 vestigen op een prominente locatie op bedrijventerrein Kleine Hoeven in Reusel.

Impressie nieuwbouw

Van den Hout is de huidige locatie aan de Denestraat in Reusel ontgroeid en heeft daarom besloten een ruimer pand te bouwen op een kavel van 5.000m². De kavel ligt op de hoek van de Hamelendijk en de Hofstede. Het gebouw is ontworpen door architect Marc Barben en wordt gebouwd door Valeres Industriebouw. In september start de nieuwbouw. Het bedrijf verhuist begin 2021 naar de nieuwe locatie.

Van den Hout Metaal- en Machinebouw is toeleverancier van constructiewerk, frames en halffabricaten aan machinebouwbedrijven. Het bedrijf vervaardigd maatwerk in RVS, Aluminium en talloze staalsoorten voor onder andere verpakkingsmachines. De specialisatie ligt bij het produceren van schroefbladen en transportschroeven, voor de productie beschikken zij over een eigen modern machinepark. Het bedrijf is in 2001 opgericht en heeft een jong team van 14 werknemers.

Bedrijventerrein Kleine Hoeven is een nieuw bedrijventerrein van 12,5 hectare in Reusel. Van het bedrijventerrein is inmiddels ruim 50% verkocht. Er zijn nog een aantal zichtkavels beschikbaar. 

 


nieuws icon Nieuws
Beschikbare kavels

Bekijk hier de uitgiftetekening!

readmore_arrow
nieuws iconLaatste berichten
06-05-2021 16:08

Herme Interieurbouw bouwt op bedrijventerrein Kleine Hoeven! @gemeenteRDM https://t.co/iOu7bEl6bY https://t.co/59ENxacPG5


24-06-2020 16:25

Van den Hout Metaal- en Machinebouw naar Kleine Hoeven https://t.co/tbg5Cd5Kq1 https://t.co/SWF6wggb7A


Volg ons op Twitter